Social-democratul Liviu Dragnea a declarat miercuri ca povestea cu demisia sa s-a transformat intr-o telenovela "care trebuie sa se incheie" si ca nu prea ii convine sa fie muncitor necalificat in partid.

"Este adevarat ca nu am facut nimic ilegal si nici nu am avut vreun folos cuvenit sau necuvenit. Eu am apreciat aceasta solidaritate si sustinere, numai ca povestea asta s-a cam transformat intr-o telenovela care trebuie sa se incheie astazi. Am spus ce am avut de spus, acum trebuie sa spuna partidul", a afirmat Dragnea inainte de inceperea sedintei Comitetului Executiv National al PSD, potrivit Agerpres.

El a adaugat ca s-a lungit foarte mult povestea cu demisia sa. "Era un Comitet Executiv care trebuia sa se intruneasca, sa ia o decizie. In sfarsit se intruneste azi", a spus Dragnea.

Intrebat daca va accepta sa ramana lider invitat permanent la sedintele conducerii PSD si sa faca ceea ce facea si pana acum, el a afirmat ca acest lucru este putin probabil.

"E putin probabil. Nu imi prea convine sa fiu muncitor necalificat la partid. Dincolo de gluma, am spus mereu ca nu plec din acest sediu, nu plec din partid. Voi sprijini partidul din orice fel de pozitie. Partidul o sa hotarasca in ce domeniu pot fi util eu. Astazi o sa inchidem aceasta discutie intr-un fel sau altul. Concluziile le spun in Comitetul Executiv", a precizat Dragnea.

Liviu Dragnea si-a prezentat lunea trecuta demisia din functia de presedinte executiv al PSD, in sedinta Biroului Permanent National, insa colegii nu i-au acceptat-o. O decizie in acest sens ar fi urmat sa se ia miercurea trecuta de catre Comitetul Executiv National al partidului, insa sedinta acestuia a fost amanata pentru saptamana aceasta.