Conducerea PNL a decis, in reuniunea de vineri, introducerea in aceasta sesiune parlamentara a unei motiuni de cenzura, stabilindu-se tema si data depunerii, a anuntat copresedintele liberalilor Alina Gorghiu.

HotNews.roFoto: Hotnews

"S-a stabilit si tema motiunii de cenzura, s-a stabilit si data cand depunem motiunea de cenzur", a declarat copresedintele PNL, citata de Agerpres.

Intrebata daca in sedinta conducerii PNL s-a stabilit ca data depunerii motiunii de cenzura sa fie 5 iunie, Gorghiu a spus: "Maine o vom face publica".

Copresedintele PNL a precizat ca, in cadrul sedintei comisiei de conducere a PNL, s-a stabilit si calendarul in privinta viitoarelor candidaturi ale formatiunii la alegerile locale si parlamentare de anul viitor.

"S-a stabilit un calendar pe care nu as vrea sa vi-l spun dumneavoastra acum. S-a stabilit calendarul care va fi facut public in Consiliul de maine", a mai spus ea.

Catalin Predoiu a spus la randul sau ca motiunea va fi depusa la inceputul lunii iunie, precizand ca este o "motiune a romanilor impotriva Guvernului Ponta". Intrebat dacă votul prin corespondenţă ar putea fi unul dintre subiectele moţiunii de cenzură, el a afirmat că "ar putea să constituie una dintre aceste teme".