​Mesajul meu foarte ferm pentru cei din PNL este ca orice derapaj care afecteaza ideea de unitate in partidul liberal va fi sanctionata, a declarat luni Alina Gorghiu, co-presedinte PNL, dupa o sedinta a conducerii partidului

HotNews.roFoto: Hotnews

Aceasta a insistat si ca relatia cu Vasile Blaga, alaturi de care conduce PNL, este foarte buna, atat in partid, cat si la nivel personal.

Alina Gorghiu a spus ca regreta ca “spatiul publica a fost contaminat cu informatia ca exista neintelegei in partidul liberal”.

Lidera liberala a declarat ca “PNL intotdeauna si-a respectat angajamentele si promisiunile” si ca “avem un protocol care spune foarte clar ca Predoiu este candidatul PNL”, la functia de premier.

La randul sau, Catalin Predoiu a spus ca "nu conteaza persoanele, conteaza proiectul”, iar acesta este prea important "pentru a fi impiedicat de o simpla cearta”.

Predoiu a minimalizat declaratiile pe care, potrivit stenogramelor, le-ar fi dat Teodor Atanasiu si a spus ca “epoca majoritatilor de 120% a trecut”.

“Nu ma deranjeaza nicio opinie exprimata liber”, a mai spus pe acest subiect Catalin Predoiu.

Teodor Atanasiu, vicepresedinte PNL, a spus luni ca recunoaste veridicitatea declaratiilor sale de la o sedinta din Bistrita cu liderii locali ai vechiului PNL, declaratii publicate de stiripesurse.ro, dar a spus ca declaratiile au fost scoase din context.

"A fost o discutie privata rastalmacita", a spus Atanasiu, cel care in sedinta cu liberalii le spusese ca Predoiu (PDL) nu va fi pus niciodata premier de marele PNL.