"Liberalii! Ideea de baza ilustrata de Atanasiu in declaratiile inregistrate la Bistrita spune asa: numai fraierii negociaza onest iar noi nu sintem fraieri", a scris luni pe pagina sa de Facebook europarlamentarul Traian Ungureanu.

Traian UngureanuFoto: Parlamentul European

Acesta a spus ca "Teodor Atanasiu nu mai poate ramane in partidul pe care crede ca si l-a facut escrocind PDL. Nu mai e loc. Catalin Predoiu nu va infiinta, de dragul lui, un post de Ministru pentru Relatia cu PSD, in noul guvern".

Traian Ungureanu spune ca Teodor Atanasiu trebuie sa demisioneze si ca acesta "are ocazia sa se intoarca acolo unde se simte bine. Langa Victor Ponta."

Europarlamentarul scrie si ca ar trebui aflat si "ce cred Alina Gorghiu si Marian Petrache, martori la expunerea de la Bistrita, despre cugetarile lui Teodor Atanasiu."

Traian Ungureanu nu il ataca numai pe Atanasiu ci tot vechiul PNL: "Contributia lui Atanasiu nu contrazice doctrina si istoria partidului. Oricine se asaza la masa cu liberalii are nevoie de o retrovizoare gigant pentru a vedea, la timp, ce gropi se sapa si ce proiectile sau soparle zburatoare vin din spate."