Vicepremierul Gabriel Oprea, presedinte al UNPR, a declarat sambata, la Craiova, ca sustine modificarile Codului penal, insa este nevoie de o dezbatere publica pe aceasta tema la care sa participe toti actorii implicati, transmite Agerpres.

Gabriel OpreaFoto: AGERPRES

"Sustin modificarile Codului penal cu toata certitudinea, bineinteles intr-o baza de dezbatere cu toti actorii. Si cu legile 'Big brother' am spus ca este nevoie de dezbatere publica la care sa participe actorii politici, partidele parlamentare, institutiile si la fel si acum: trebuie sa vina toti actorii", a explicat Gabriel Oprea, intr-o conferinta de presa la sediul UNPR Dolj.

Presedintele UNPR a afirmat ca sustine "tot ceea ce este pozitiv pentru Justitie", iar in momentul de fata Romania este un exemplu in Europa in ceea ce priveste lupta anticoruptie si intarirea institutiilor statului.

"Sunt momente complicate, grele in actualul context, dar statul roman dovedeste seriozitate si este din ce in ce mai mult respect fata de Romania. Sustin tot ce inseamna buna Justitie si intarirea statului roman, seriozitate si securitate", a spus presedintele UNPR.