Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirma ca viata sa politica este legata de succesul sau ca prim-ministru si ca va decide daca va mai face sau nu politica in functie de cum va fi evaluata, ca impresie generala, guvernarea din mandatul sau, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Viata mea politica este legata, inevitabil, de succesul meu ca prim-ministru si al guvernarii. Dupa ce trece partea emotionala, cu siguranta voi fi evaluat cum a fost guvernarea Ponta - buna, rea - si in functie de asta o sa mai si fac sau nu politica, pentru ca daca impresia generala va fi ca a fost buna, voi mai face politica, daca nu, nu", a spus Ponta la B1 TV.

El a adaugat ca nu considera ca este nevoie sa fie "resuscitat" dupa alegerile prezidentiale pierdute la finele anului trecut.

Premierul isi acorda nota 8 pentru cei trei ani de guvernare de pana in prezent, preluand calificativul care i-a fost acordat anterior, intr-un interviu, de catre mama sa, si afirma ca cea mai mare nerealizare a sa este partea de infrastructura.

Intrebat la B1 TV ce nota si-ar da pentru cei trei ani de guvernare, Ponta a raspuns: "Cu siguranta sunt subiectiv, dar ma iau dupa mama mea, care, la o intrebare de acelasi fel care i-a fost adresata, a spus, daca nu ma insel, 8. Doar nu m-as apuca sa-mi contrazic mama, iar ea cu siguranta este mai obiectiva decat mine".

El a aratat ca cea mai mare nerealizare a sa, ca prim-ministru, este partea de infrastructura.