Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat dur astazi pe actualul locatar de la Cotroceni pentru ca "ca domnul Iohannis a decis ca vrea sa guverneze cu PSD-ul lui Ponta" si pentru ca este indiferent fata de alianta care l-a sustinut in alegeri.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mesajul lui Traian Basescu se intituleaza "Presedintele absent".Hotnews.ro a fost prima publicatie care a folosit in spatiul public aceasta caracterizare fata de activitatea lui Klaus Iohannis.

Intr-o postare pe Facebook, fostul sef de stat sustine ca "nu a existat presedinte atit de absent si indiferent fata de partidul sau alianta care l-a sustinut in alegeri, precum domnul Iohannis. Fie ca vorbim de domnii Iliescu si Constantinescu, fie ca ne referim la mine, toti am facut cite ceva pentru a ne sustine partidele".

"Se pare ca domnul Iohannis a decis ca vrea sa guverneze cu PSD-ul lui Ponta si dupa 2016, facindu-se a nu observa umilintele la care il supune domnul Ponta. O fi bine ?", mai scrie Traian Basescu in postarea de pe siteul de socializare.