​Presedintele Klaus Iohannis este in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa. Comunicatul nu precizeaza unde s-a deplasat Iohannis in concediu, iar purtatorul de cuvant al Cotroceniului nu a raspuns intrebarii adresate de HotNews.ro in acest sens.

Klaus IohannisFoto: Presidency.ro

Reamintim ca presedintele Iohannis a lipsit duminica de la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica "Sfanta Treime" din Sibiu, unde merge in fiecare an de Paste. Surse locale au declarat pentru Mediafax ca seful statului si sotia sa nu s-ar afla in tara.

Presedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, care sarbatoreste duminica Pastele, era asteptat sa participe la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica "Sfanta Treime" din Sibiu, lacas de cult unde a mers si de Craciun, dar si de Paste in ultimii ani, pe cand era primar al municipiului Sibiu.

Iohannis nu si-a mai facut aparitia in public de pe 1 aprilie, cand a avut o declaratie de presa comuna cu omologul sau turc. In schimb, presedintele a scris mai multe mesaje pe Facebook.