Europarlamentarul Monica Macovei a transmis duminica o declaratie cu privire la plecarea unui grup de colaboratori apropiati din Asociatia M10, ea aratand ca ii pare rau pentru decizia acestora, dar ca va continua constructia Asociatiei si a partidului "cu toti cei care raman alaturi de noi si cu cei care ni se vor mai alatura".

"Un grup de colaboratori apropiati a decis acum cateva zile sa paraseasca Organizatia din Bucuresti a Asociatiei M10. Imi pare rau pentru decizia lor. Au fost alaturi de mine in focul ultimelor lupte electorale si mi-as fi dorit sa ramanem in continuare impreuna. Au fost si raman oameni buni, de a caror implicare Romania are nevoie. Le multumesc pentru tot ce au facut!

Insa in orice organizatie, fie ea asociatie, companie sau institutie, apar inevitabil momente in care unii membri ajung sa aiba opinii sau prioritati diferite. Cand nu mai exista alta cale, cel mai important este sa ne putem desparti asa cum am colaborat, cu respect si demnitate.

Noi vom continua constructia Asociatiei si a partidului cu toti cei care raman alaturi de noi si cu cei care ni se vor mai alatura. Si sper ca la un moment dat sa ne regasim si cu cei plecati acum, in lupta pentru idealurile care ne anima", se arata in declaratia de presa remisa de Macovei.