Alina Gorghiu spune ca Tariceanu i-a propus, anul trecut, o functie in guvern in schimbul plecarii din PNL, acuzatie respinsa de fostul premier liberal, care spune ca aceasta "viseaza".

"Este normal ca dl Tariceanu, din postura de purtator de cuvant informal al lui Victor Ponta, sa preia toate minciunile difuzate de PSD la adresa mea. E greu de conceput ca domnia sa sa creada, insa, cu adevarat, in ceea ce spune, de vreme ce anul trecut imi propunea functii ministeriale in schimbul plecarii din PNL.

Spre deosebire de domnia sa eu nu pot fi cumparata pentru a trada singurul partid din care am facut parte de la intrarea in politica, acum 13 ani deja...Si nici nu am vreo obligatie la PSD sau altcineva, cum pare sa fie cazul altora", a scris Alina Gorghiu, pe Facebook, luni dimineata.

Intrebat de ziaristi daca este adevarata afirmatia Alinei Gorghiu, Calin Popescu Tariceanu a negat, declarand ca aceasta "doreste sa ajunga si ea ceva, ministru daca s-ar putea".

"Nici macar fostul presedinte Antonescu, mult mai permisiv decat mine, nu a fost dispus sa o nominalizeze pe Alina Gorghiu pentru o functie ministeriala. Eu, cu atat mai putin", a spus Tariceanu, adaugand ca astfel de idei "fac parte din planul ei de cariera personala".