Deputatul independent Mihai Tararache a anuntat in plenul Camerei Deputatilor ca incepand de miercuri va activa in Grupul parlamentar al PNL, argumentand ca PNL este singura alternativa serioasa la ceea ce ofera Guvernul PSD, transmite Agerpres.

"Voi activa la Grupul parlamentar al PNL si am facut aceasta optiune pentru ca astazi PNL este singura alternativa serioasa si credibila la ceea ce ne ofera Guvernul PSD - minciuna, minciunele si minciunici pe care nu le mai crede nimeni", a spus Tararache de la tribuna Camerei Deputatilor.

El i-a transmis un mesaj lui Victor Ponta "din partea constantenilor": "Victor Ponta, tu sa stii, ca in curand n-o sa mai fii nimic".

Mihai Tararache este deputat in colegiului uninominal 1 din Constanta. El a activat pana in aprilie 2013 in Partidul Poporului - Dan Diaconescu, devenind apoi independent.

Deputatii Razvan Condurateanu si Florin Mihail Secara au demisionat din Grupul PSD

Deputatii Razvan Condurateanu si Florin Mihail Secara si-au prezentat miercuri demisiile din Grupul parlamentar PSD, primul dintre acestia urmand sa activeze ca independent, iar Florin Mihail Secara la Grupul parlamentar PNL, a anuntat miercuri secretarul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, dupa sedinta Biroului permanent, transmite Agerpres.

"Avem demisiile domnului deputat Razvan Condurateanu, din grupul PSD. Trece independent. Domnul Secara Florin Mihail trece la Grupul PNL", a precizat Ciolacu.

De asemenea, deputatul independent Mihai Tararache a anuntat in plenul Camerei Deputatilor ca incepand de miercuri va activa in Grupul parlamentar al PNL.