Premierul Victor Ponta a participat marti la o reuniune a Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei (CDR), organizatie care grupeaza actori din economia si mediul financiar romanesc, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Guvern.

In cadrul intalnirii s-a discutat despre apropiata lansare spre dezbatere publica a noilor proiecte ale Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala, asigurarea unui just echilibru in relatia ANAF-mediul de afaceri, securitatea energetica legata de furnizarea de gaze naturale, urgentarea comunicarii publice in privinta fondurilor europene, corelarea si selectarea proiectelor prioritare si fezabile la nivel national/strategic, normele privind deducerile pentru cheltuielile de cercetare-dezvoltare, precum si teme legate de profesiile liberale (PFA, PFI).

Alaturi de Victor Ponta au participat ministrii cu atributii in domeniile economic si social, precum si consilieri ai sefului Cabinetului.

S-a stabilit ca urmatoarea intalnire a Primului-Ministru cu CDR sa aiba loc in prima decada a lunii martie, inainte de trimiterea spre adoptare in Parlament a proiectelor de Cod Fiscal si Cod de Procedura Fiscala.