Elena Udrea afirma, intr-un mesaj postat pe Facebook in noaptea de miercuri spre joi, putin dupa miezul noptii, ca nu a primit niciodata mita si se declara nemultumita de faptul ca este "condamnata la televizor".

Elena UdreaFoto: HotNews.ro

"Am fost informata ca presa a fost impanzita de articole in care se spune cum toate lucrurile pe care le-am facut vreodata (de la petrecerile de ziua de nastere, pana la concedii si pantofii pe care i-am cumparat) s-ar fi facut cu bani care veneau din mite care se acordau la MDRT. Ce mai in sus si-n jos, insusi aerul pe care il respiram era rezultatul coruptiei.

Evident ca toate aceste alegatii care apar in spatiul public nu sunt adevarate. Nu am pretins niciodata nimic nimanui - cu atat mai putin unor oameni pe care i-am considerat la un moment dat prieteni. Nu am primit o centima de la nimeni, in masina, acasa, in biroul de la minister sau de la partid. Sunt fabulatii care sunt lansate in spatiul public pentru a se pune asupra mea stampila vinovatiei.

Nu-i de mirare ca aceste asa-zise "detalii picante" (desi nereale) au fost livrate presei dupa ce s-a produs retinerea mea, cand pot mai greu sa spun public ca nu e nimic adevarat. Asta apropo si de cei care sustin sa nu se faca Justitie la televizor si ma acuza ca am vorbit prea mult - vad insa ca e bine si acceptabil daca sunt condamnata la televizor (pe speculatiile si sustinerile procurorilor, nedovedite cu probe)", se arata in mesajul postat de Elena Udrea pe contul ei de Facebook.

Elena Udrea a primit miercuri mandat de arestare pentru 30 de zile, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Anuntul a fost facut de avocatul Elenei Udrea, la iesirea din sediul instantei supreme.

Potrivit acestuia, mandatul de arestare a fost emis in dosarul Microsoft, in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Elena Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul Politiei Capitalei. Avocatul Elenei Udrea a anuntat ca va contesta decizia de arestare preventiva.