Liderii de organizatii judetene ai vechiului PNL se intalnesc, miercuri, cu conducerea centrala a partidului pentru a discuta chestiuni organizatorice legate de procesul de fuziune cu PDL la nivel de judete, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe.

El a precizat ca intalnirea va avea loc la ora 17,30, la Palatul Parlamentului.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a confirmat ca in cursul acestei saptamani, cel mai probabil miercuri, conducerea formatiunii va avea o intalnire cu liderii de organizatii judetene in cadrul careia se vor discuta mai multe chestiuni organizatorice.

"La Iasi, noi am stabilit o comisie din reprezentanti ai BPN care sa se ocupe de discutiile cu creditorii PNL. Sunt datorii, cuantumul nu stiu sa vi-l spun pe de rost, se ocupa secretarul general de acest lucru. Va fi o discutie cu presedintii (de organizatii judetene - n.r.). Nu stiu exact daca miercuri, iarasi ramane sa va informeze secretarul general. Nu este o sedinta publica, va fi o sedinta cu presedintii in care se vor discuta mult mai multe aspecte care tin de organizare pentru ca procesul acesta de fuziune este unul complicat si complex, inclusiv din punct de vedere al armonizarii situatiilor la nivel judetean, partea birocratica. Ceea ce va spunea domnul Blaga s-a discutat la nivelul conducerii, dar trebuie implementat la nivelul fiecarei organizatii judetene", a declarat Gorghiu.