Senatorul Mircea Geoana declara la RFI ca Marian Vanghelie este un organizator mai bun decat presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. Geoana si Vanghelie au lansat duminica proiectul social-democrat "Romania noastra".

Intrebat daca nu este riscanta asocierea de imagine cu Marian Vanghelie, Mircea Geoana a raspuns: "Nu toata lumea este pe acelasi calapod. Ca si capacitate de organizare, Vanghelie e mai bun decat Dragnea, va spun asta ca un profesionist in politica".

Senatorul spune despre Marian Vanghelie ca "poate ca nu a avut sansa la inceputul vietii sale sa aiba norocul sa poata sa mearga la cele mai bune scoli, cum eu si altii am avut, poate, sansa aceasta. Deci cred ca ideea ca fiecare trebuie sa-si faca partea la care se potriveste, la ce este pregatit este valabila si aici. Si nu toata lumea care voteaza este neaparat o lume care are aceleasi preferinte pe care eu sau dvs. sau le pot avea. Trebuie sa respectam fiecaruia ceea ce stie sa faca bine, cu un singur criteriu, care pentru mine este absolut, acela de a nu fi certat cu legea".