Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Sinaia, ca ii doreste succes copresedintelui PNL Vasile Blaga in negocierile cu Marian Vanghelie si Mircea Geoana, el apreciind, ironic, ca echipa Vanghelie-Geoana s-a "marit" cu Vasile Blaga, cei trei fiind "oameni de mare viitor", relateaza Mediafax.

Solicitat sa comenteze declaratiile copresedintelui PNL Vasile Blaga referitoare la faptul ca ar negocia cu Mircea Geoana, Dragnea a raspuns: "Inseamna ca echipa Geoana-Vanghelie s-a marit cu Vasile Blaga. Inseamna ca avem echipa Mircea Geoana-MMarian Vangheliesi Vasile Blaga. Le doresc succes. Oameni de mare viitor".

El a aratat ca asa este politica romaneasca si ca Blaga a evoluat foarte bine in politica daca a ajuns sa negocieze cu Marian Vanghelie.

"Acum nu stiu, ei (Mircea Geoana si Marian Vanghelie, n.r.) bat la portile PSD, Blaga inteleg ca bate la portile lor. Nu stiu unde au portile, dar asa e in politica romaneasca, ce putem sa comentam? Daca Vasile Blaga a ajuns sa negocieze cu Marian Vanghelie, ii doresc succes, inseamna ca a evoluat foarte bine in politica", a adaugat Dragnea.

Copresedintele PNL Vasile Blaga a spus, miercuri seara, la Realitatea TV, ca, in opinia sa, se poate ajunge intr-o perioada de timp la o majoritate care sa creeze posibilitatea construirii unui alt guvern si a mentionat ca a avut discutii cu Mircea Geoana si cu o serie de parlamentari independenti.

"Eu cred ca intr-o perioada de timp, pe care nu o pot spune foarte clar acum, se pot crea majoritati in cele doua Camere (...), putem ajunge la o majoritate care sa creeze posibilitatea construirii unui alt guvern. (...) Cu Mircea Geoana am avut deja discutii, si cu colegi care il insotesc pe domnul Geoana, chiar in zilele astea. Am avut discutii cu o serie de parlamentari independenti si o sa avem aceste discutii in continuare. Abia luni se reuneste Parlamentul, noi am spus ca in aceasta sesiune vom depune motiune de cenzura", a spus Blaga.