Premierul Victor Ponta a promovat joi pe contul sau de Facebook un articol scris de Victor Ciutacu pe blogul sau despre Elena Udrea. Ponta a scris "Singurul meu comentariu legat de <> - total de acord cu Ciutacu!". Textul distribuit de Victor Ponta utilizeaza sintagme dure la adresa fostilor sustinatori ai Elenei Udrea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Exemple din textul lui Ciutacu:

Bai, leprelor, ani de zile v-a hranit de la sanul ei generos. Vi se parea ca va produceti salariile pupand-o apasat in curul apetisant, dar, prin spate, veneau Doru si Niro cu mormanu¬.

Ati trecut de partea poporului, gunoaielor. Mai aveti sa-i scuipati tabloul si sa-i dati foc tezei de doctorat in Piata Universitatii. Macar fiti demni. Sugeti-o din picioare.

Ponta a revenit cu "Update" in care afirma ca nu este de acord si nu foloseste "niciodata" limbajul trivial si nu rateaza ocazia de a face o referire la atentatele teroriste de la Charlie Hebdo:

"Update - am vazut ca cei care se simt vizati de Ciutacu incearca sa deturneze, ca de obicei , sensul afirmatiei - NU sunt de acord si NU folosesc NICIODATA in public sau pe Facebook limbajul trivial - cred doar ca sensul mesajului lui Victor Ciutacu este indreptatit (sper ca cei care se simt vizati sa nu trimita niste asasini fanatici la redactie la Ciutacu sa-l impuste ca i-a jignit la deontologie)".

De notat ca Victor Ponta a negat tot timpul ca i s-a adresat fostului ministru Doina Pana cu apelativul "Fa".