Presedintele PSD Gorj Florin Carciumar sustine ca deputatul PSD Scarlat Iriza cauta in randul colegiilor sai adepti pentru partidul pe care vrea sa-l infiinteze Mircea Geoana, relateaza Pandurul.ro.

Florin Carciumaru a adaugat ca "la o intalnire la Calarasi a participat si domnul Iriza. Nu stiu daca a fost si domnul Popeanga, dar suta la suta domnul Iriza a fost".

Astfel, potrivit declaratiei sefului PSD Gorj, din proiectul lui Mircea Geoana ar putea sa faca parte si parlamentarul PSD Vasile Popeanga. Pandurul.ro adauga, citand surse, ca Vasile Popeanga incearca mai multe variante, iar ramanerea in PSD nu este una dintre ele.

Conflictul dintre presedintele CJ Gorj si cei doi parlamentari este unul mai vechi.

In luna decembrie, Scarlat Iriza si Vasile Popeanga, impreuna cu alti doi parlamentari PSD - Camelia Kraibani si Mihai Weber - au adus mai multe acuze lui Florin Carciumaru si vicepresedintelui PSD si seful Consiliului Județean Gorj, Ion Calinoiu, relata la acea data tele3.ro. Principala acuza era de ca acestia conduc in mod despotic partidul si respectiv judetul, dar si de folosirea preferentiala a banilor publici.