Senatorul PNL Cristian Bodea i-a dedicat o poezie premierului Victor Ponta, cu titlul "Ce te guduri, Victore?" si afirma ca "marele luptator impotriva 'tiranului de la Cotroceni' s-a transformat in mica sluga a celui ce i-a urmat Basescului pe scaun".

Cristian BodeaFoto: Senatul Romaniei

Cristian Bodea scrie, intr-un comunicat transmis HotNews, ca in ultima perioada a evitat sa mai scrie despre Victor Ponta din "mila", dupa ce acesta a pierdut alegerile, dar mila i s-a "transformat in greata" dupa ce a vazut ca "marele lider al PSD refuza sa se ridice in doua picioare, ca un barbat, preferand sa umble in patru labe, ca un catel".

Bodea a fost deranjat de multitudinea de pacturi cerute in ultima perioada de Victor Ponta, care nu face altceva dacat sa "vampirizeze aura politica" a lui Klaus Iohannis.

"Cand, insa, plusezi si arunci pe piata inca un "Pact" (de data asta cica pentru Cultura, dar tema e deja total irelevanta), e semn ca disperarea ti-a luat orice urma de bun simt, ca nu mai ai pic de ratiune si esti dus rau cu pluta. Da`, raaaaaau!", spune senatorul PNL.

"Si iaca asa, marele luptator impotriva 'tiranului de la Cotroceni' s-a transformat in mica sluga a celui ce i-a urmat Basescului pe scaun. Si iaca asa, pisicul rosu revolutionar s-a metamorfozat intr-un pudel roz de bordel. Curat progres: dupa doi ani de putinizare, PSD a esuat lamentabil in pudelizare... Acum, serios... Mi se pare mie sau la oamenii astia nu spatiul e ultima frontiera, ci prostia?!...", mai adauga Cristian Bodea, inainte de poezia dedicata lui Victor Ponta:

"- Ce te guduri, Victore,

Fara minte, fara gand,

Ca un pudel tremurand?

- De ce nu m-as gudura,

Daca trece vremea mea!

Votul scade, ura creste

Si partidul mi-l rareste.

Bate neamtul tara lunga -

Toti lingaii mi-i alunga;

Zice neamtul dintr-o parte -

Dragnea-i ici, Geona-i departe.

Si de ce sa nu ma plec,

Daca voturile-mi trec!

Peste varfuri de antene

Trec in salturi grobiene,

Ducand visurile mele

Si mintiuta mea cu ele.

Si se duc tot scheunand,

Ratiunea-ntunecand,

Si se duc ca stirle,

Scuturand minciunile,

Si ma lasa tot prostit,

Pricajit si jerpelit

Si cu Sova singurel,

De ma-ngan numai cu el!"