Liderul PSD Timis, Titu Bojin, si presedintele executiv al filialei, Adam Craciunescu, aflati sub control judiciar in dosare penale diferite, au demisionat din toate functiile detinute in partid, iar Comitetul Executiv National va decide cine va conduce interimar PSD Timis, anunta Mediafax.

Purtatorul de cuvant al PSD Timis, Lucian Ursuletu, a declarat, vineri seara, corespondentului MEDIAFAX ca presedintele filialei, Titu Bojin, a demisionat din toate functiile detinute in partid, aceeasi decizie fiind luata si de presedintele executiv al organizatiei, Adam Craciunescu.

"Atat presedintele organizatiei judetene a PSD, domnul Titu Bojin, cat si presedintele executiv, domnul Adam Craciunescu, au demisionat astazi (vineri - n.r.) din functiile pe care le detineau in cadrul PSD. Cel mai probabil, in sedinta Comitetului Executiv National de duminica se va lua o decizie in privinta interimarului la conducerea PSD Timis", a declarat Lucian Ursuletu.

Titu Bojin mai detine si functia de membru in Biroul Permanent National al PSD. El este membru al PSD inca de la formarea PDSR, in 1992, iar din anul 2008 este presedinte al filialei Timis a partidului.

Titu Bojin este cercetat sub control judiciar, fiind suspectat de luare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu, intr-un dosar privind atribuirea de contracte de achizitii unei anumite firme.

Adam Craciunescu se afla si el sub control judiciar, intr-un alt dosar, privind retrocedari ilegale de paduri.