Fiul presedintelui Consiliului Judetean Gorj a ajuns recent consilier al unui secretar de stat din Ministerul Sanatatii, dupa ce in urma cu doi ani celalalt fiu al lui Ion Calinoiu fusese promovat la ANAF, la Directia de control a marilor averi, scrie Pandurul. Publicatia relateaza ca Madalin Calinoiu, cel care a ajuns acum consilier al secretarului de stat Alin Tucmeanu din Ministerul Sanatatii, are ca experienta in domeniul medical o farmacie care se afla in procedura de insolventa.

Premierul Victor Ponta, presedintele CJ Gorj Ion Calinoiu si vicepremierul Liviu DragneaFoto: Agerpres

Ion Calinoiu, seful CJ Gorj si vicepresedinte al PSD la nivel national, a declarat ca "fiecare isi rezolva probleme personale, dar eu nu ma gandesc la probleme personale", dupa ce patru parlamentari PSD l-au acuzat ca isi vede doar de interesele si se opune modernizarii partidului, noteaza Pandurul.

Publicatia relateaza ca Robert Calinoiu, celalalt fiu al presedintelui Consiliului Judetean Gorj, a fost promovat in 2012 la Directia de control a marilor averi din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Si GorjNews.ro scrie despre modul in care seful CJ si-a angajat fiul la Ministerul Sanatatii, ca urmare a legaturilor dintre Ion Calinoiu si "gorjeanul" Victor Ponta.

"Presa locala a obosit tot dezvaluind ca presedintele Consiliului Judetean a mediat numeroase contracte intre S.C. CALIFARM S.R.L., firma fiului, si structuri din subordinea Consiliului Judetean", scrie publicatia citata.

Citeste si: