Marian Vanghelie, exclus joi din PSD, a declarat vineri ca ar trebui sa se inceapa urmarirea penala impotriva lui Victor Ponta si Liviu Dragnea pentru organizarea votului in diaspora, intrucat premierul "si-a batut joc de romani", insa a subliniat ca alegerile au fost pierdute in Romania, nu in diaspora.

Declaratiile lui Vanghelie:

"Victor Ponta si-a batut joc de romani la votul din diaspora. Trebuie sa inceapa urmarirea penala

Alegerile se pierd daca esti incompetent, ei au pierdut in Romania alegerile, nu in diaspora.

Acest prim minsitru este ingrijorat si speriat de oameni.

El a castigat ceva cand era USL. Cand era singur a luat 37%"

Despre Romania TV care relateaza, citand surse, ca Vanghelie i-a rugat pe colegi sa nu il excluda:

"Televiziunea de casa a dlui Sebastian Ghita est dispusa sa faca orice pt a il spala pe dl Ghita.

ei sunt atat de prosti si acele surse sunt atat de proaste acele surse, ma refer la dl ghita, incat nu mai stie ce sa faca.

Nimeni din sala nu a avut curaj sa vorbeasca. A, era unul Savu de la Ploiesti care urla acolo. I-am dat mesaj si i-am zis ca daca vrea sa ne dereglam ne putem deregla

Nu s-a ridicat unul sa vorbeasca. Sa dea stenograme cu vocea mea si sa le dea pe cele de cand m-am autosuspendat eu, daca are curaj"

Despre Liviu Dragnea si declaratia ca acesta ar fi spus ca "americanii sunt de vina" pentru pierderea alegerilor:

"Ne prezenta niste cifre si ne-a spus: "Nu intelegeti ca nu noi stabilim cine castiga? Au stabilit cei de afara, americanii, ca nu trebuie sa castige dl Ponta". Sa il intrebati pe dl dragnea ce intelege prin americani. El itnelege sa furam niste voturi cu primari si sa castigam alegerile. "