Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca a fost in concediu in Dubai "pe banii lui, nu pe banii Guvernului". Premierul a sustinut ca "Toate minciunile pe care le-ati auzit - note de plata, ati stat sa panditi avionul privat care vine din luna... Toti cei care ma cunosc de 40 de ani stiu ca nu beau whisky, poate alti presedinti." Ponta a lansat si un atac la jurnalistul Rares Bogdan de la Realitatea Tv, care a publicat duminica, pe pagina sa de Facebook, presupusa nota de plata achitata de premier intr-o noapte intr-un clux de lux din Dubai, in valoare de 2.690 de euro, echivalentul a peste 11.900 RON: "De cand domnul Turcescu s-a deconspirat, a ramas domnul Rares Bogdan, ofiter acoperit, care se ocupa de aceste lucruri".

Victor PontaFoto: AGERPRES

Ponta a mai spus ca "Imi pare rau de multe lucruri pe care le-am spus in campanie" si ca "Asa cum am invatat din victorii, o sa invat din infrangeri".

Jurnalistul Rares Bogdan a publicat duminica, pe Facebook, presupusa nota de plata a lui Victor Ponta la clubul de lux din Dubai unde ar fi fost surprins impreuna cu deputatul PSD si omul de afaceri Sebastian Ghita. Sub titlul "Diaspora se razbuna! Un roman din Dubai...", Rares Bogdan a publicat presupusa nota de plata a primului ministru, precum si un text trimis de un roman din Dubai. Realitatea Tv a anuntat, sambata, ca Victor Ponta si Sebastian Ghita sunt in vacanta in Dubai, ei fiind surprinsi impreuna, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un clux exclusivist din Dubai. Valoarea presupusei note platite de premier intr-o noapte in club se ridica la aproximativ 2.690 de euro, echivalentul a peste 11.900 RON.