Premierul Victor Ponta si deputatul PSD Sebastian Ghita au plecat impreuna in vacanta in Dubai, anunta Realitatea Tv, care a prezentat si o fotografie cu cei doi, postul de televiziune sustinand ca poza a fost realizata intr-un club luxos din Emiratele Arabe Unite, in noaptea de vineri spre sambata, si trimisa de un cetaten roman postului de televiziune.

Fotografia cu Ponta si Ghita prezentata de Realitatea TvFoto: Captura Realitatea TV

Reamintim ca Victor Ponta si-a delegat marti atributiile de sef al Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea pentru perioada 19-24 noiembrie, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Victor Ponta declara, luni, la o zi dupa infrangerea in alegeri, ca este trist si ca in zilele urmatoare "o sa stea putin cu familia sa, care sufera mai mult decat el". "Bineinteles ca sunt trist, imi pare foarte rau pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. In acesta seara, zilele urmatoare, o sa stau putin cu familia mea, care sufera mai mult decat mine, dar maine avem sedinta de Guvern si de saptamana viitoare ne facem datoria".