Fostul candidat independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei, l-a felicitat, luni, pe Klaus Iohannis pentru victoria din turul II al alegerilor: "Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!".

Monica MacoveiFoto: Facebook / Monica Macovei

Monica Macovei a adaugat ca "Sunt mandra de romanii din tara si din lume care au votat cu mic si mare, cu speranta si cerbicie impotriva lui Ponta si a dictaturii hotilor, care ne-au furat si bani, si voturi. Sunt mandra de romanii din lume care si-au daruit o zi din viata ca sa voteze. Ponta a fost invins si de romanii care au stat 15 ore in picioare, umiliti, fara sa poata vota. Sunt fericita ca romanii de acasa au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al romanilor din lume, si asa ne-am reunit."

"Il felicit pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta. Are de partea lui speranta a milioane de romani care nu doresc sa mai fie umiliti si furati de politicieni. Milioane de romani care vor respectarea statului de drept si justitie independenta, vor bunastare si libertate", incheie europarlamentarul.