​Consulatul Romaniei in Londra, ora 7:30, marturia video a unei romance aflate la coada la vot, dupa scandalul din primul tur al alegerilor prezidentiale: “Este o coada de minim 6 ore deja. Ma intreb daca eu, venita la ora 7:00, voi avea timp sa votez astazi. Probabil, cu putin noroc, dupa ce se insereaza. Sau cu mult noroc. Tot ce traim noi aici este o poanta, in general”.

HotNews.roFoto: Hotnews

O romanca aflata la vot in Marea Britanie a publicat pe contul sau de Facebook imagini care ne lasa fara cuvinte de la Consulatul Romaniei in Londra.

Post by Maria-Cristiana Mărcuş.

Am ajuns la vot. Am zis ca, daca vin devreme, nu voi mai avea foarte mult de stat. Desigur, am avut o mare surpriza, pe care o asteptam. Pentru ca atunci cand ai 3 sectii pentru zeci de mii de romani cu drept de vot din Londra intotdeauna, la orice ora te-ai duce, vor fi aceste cozi. Nu conteaza ca ai 7 stampile sau 3, acesti romani nu vor apuca astazi sa voteze”, spune Maria-Cristiana Marcuş intr-un filmulet postat pe contul sau de Facebook.

Este ora 7:30, iar coada de la consulat despre care am inteles ca este cea mai mica, de aceea am ales sa vin aici, continua. Probabil este o coada de minim 6 ore deja. Ma intreb daca eu, venita la ora 7:00, voi avea timp sa votez astazi. Probabil, cu putin noroc, dupa ce se insereaza. Sau cu mult noroc. Tot ce traim noi aici este o poanta, in general”, spune tanara.