Liderul PNL Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidentiale, anunta ca nu va participa joi seara la dezbaterea electorala de la Antena 3, ultima din seria de cele 4 astfel de discutii televizate cu tema fixa la care l-a invitat contracandidatul sau Victor Ponta, aratand ca aceasta seara a avut doua invitatii si ca a acceptat-o "pe cealalata", facuta de televiziunea Digi 24.

"Pentru aceasta seara am avut doua invitatii, am acceptat-o pe cealalata", a spus Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa, adaugand totodata ca "nu exista nicio invitatie si nicio dezbatere organizata pentru maine".

Liderul liberal a precizat ca in aceasta seara va participa la o alta emisiune televizata, la Digi 24.

Intrebat daca, in opinia sa, dezbaterea de miercuri seara a fost ultima confruntare cu Victor Ponta sau daca va mai fi vreo dezbatere, Iohannis a raspupuns: "nu cred ca va mai fi", adaugand "am fost una (dezbatere - n.red.), am fost la doua, cine a avut urechi de auzit a auzit".

In ceea ce priveste o evaluare a propriei prestante precum si a celei a contracandidatului sau in dezbaterea de miercuri, organizata de postul B1TV, Iohannis a afirmat ca "e un examen complex, notele se afiseaza dupa evaluarea finala".