Primarul orasului Constanta, Radu Mazare, a precizat, joi, referindu-se la rezultatul obtinut de filiala PSD Constanta la primul tur al alegerilor prezidentiale, ca "e bine ca nu a fost rau", in conditiile in care organizatia a pierdut intotdeauna alegerile pentru Presedintie, transmite Mediafax.

"E bine ca n-a fost rau. Sigur, diferenta e de opt procente la noi pe judet. Putea sa fie si mai bine, dar o sa fie mai bine. (...) La Presedintie intotdeauna am pierdut", a spus Mazare.

El a spus ca la Primarie a castigat mereu, dar a subliniat ca oamenii au perceptii diferite atunci cand se discuta despre politica la nivel national.

"La Primarie am castigat mereu, dar oamenii percep diferit lucrurile. Degeaba ii fac lui in oras sa arate perfect. In momentul in care are de luat doua optiuni majore in ceea ce priveste politica la nivel national, cand are de votat stanga sau dreapta - ca nu putem spune ca Iohannis este un tip cu mare carisma - insa ati vazut ca in zonele urbane s-a votat mai mult spre dreapta, adica mai putin aplecat spre nevoile oamenilor", a spus Mazare.

Victor Ponta a castigat alegerile in judetul Constanta, obtinand cu aproape opt procente mai mult decat Klaus Iohannis, iar pe locul al treilea s-a clasat Elena Udrea, la mare distanta de primii doi candidati, potrivit datelor finalze furnizate de Biroul Electoral Judetean Constanta.