Presedintele PDL Vasile Blaga, care este si seful de campanie al candidatului ACL Klaus Iohannis, a anuntat, miercuri, ca Alianta Crestin Liberala va analiza "aproape un milion de CNP-uri" ale celor care au votat pe liste suplimentare duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Vasile Blaga a vorbit despre o posibila fraudare a alegerilor, el declarand ca "Banuim ca a fost o alta strategie: nu au mers unii oameni sa voteze pe listele permanente si au votat de mai multe ori pe liste suplimentare. Analizele sunt in curs. Mai multe, cand vom aea dovezi".

Vasile BlagaFoto: Agerpres

Vasile Blaga a precizat ca CNP-urile celor care au votat pe liste suplimentare vor fi analizate pana la cel de-al doilea tur al alegerilor.

Vasile Blaga a mai declarat ca anul acesta a fost "cea mai murdara campanie electorala de dupa '90 - minciuni, taiatul pensiilor si invective. Toate aceste minciuni se vor intoarce pana la urma impotriva lor. A contat extrem de mult si turismul electoral pe care noi il combatem".

Liderul PDL a mai spus ca "Eu nu sunt multumit de niciun rezultat din primul tur atata timp cat nu am fost peste domnul Ponta, dar voi fi foarte multumit duminica noapte, cand il vom bate pe domnul Ponta."