Imediat dupa inchiderea urnelor si anuntarea exit-poll-urilor la televiziunile de stiri, atmosfera in sediul PSD era mai degraba una incarcata. Liviu Dragnea a iesit primul la declaratii incercand sa explice scorul obtinut de prezidentiabilul Victor Ponta. La sosirea in sediul PSD, atat Victor Ponta cat si Ion Iliescu erau foarte zambitori. Dupa ora 21.00 situatia s-a schimbat, Iliescu parasind sediul mai degraba ingrijorat, iar Ponta iesind la declaratii destul de tarziu, in jur de ora 22.00.

Ghidul militantului PSDFoto: Hotnews/ foto: Narcis Anton

Dan Sova a intrat in sediul PSD refuzand sa dea vreo declaratie, in timp ce, la iesire, Rovana Plumb a avut grija sa multumeasca votantilor, mai ales pensionarilor. Ecaterina Andronescu a parasit sediul din Kisellef relativ repede, declarand "ca se putea mai bine".

Liviu Dragnea a fost cel care a oferit cele mai multe declaratii, intrand in direct la mai multe televiziuni. Presedintele executiv al PSD a fost de departe unul dintre cei mai optimisti pesedisti.

Un moment ciudat s-a petrecut la sosirea lui Ion Iliescu la sediul PSD, atunci cand un simpatizant de-al sau i-a declarat iubirea cu lacrimi in ochi, spunand printre lacrimi: "Va iubesc domnule presedinte. Va iubesc domnule Iliescu!".

Atmosfera din sediul PSD a fost una apasatoare, in ciuda rezultatelor provizorii care il plaseaza pe Ponta pe primul loc. Calculele matematice si supozitiile vor tine loc sondajelor pana la numaratoarea de peste doua saptamani si pana la verdictul final, atunci cand vom afla cine este noul presedinte al Romaniei. Pana atunci, frigul in seara asta s-a simtit mai puternic in Kisellef.

Nota: Va recomandam sa cititi si descrierea pozelor

Daca fotogaleria nu se afiseaza corect pe mobil da click aici.