Premierul Victor Ponta a declarat, joi, intrebat daca se considera "tinta DNA", ca el nu se simte "o tinta a nimanui", adaugand, ironic: "Cred ca toata lumea ma sprijina si ma iubeste", afirmatie care a starnit rasul celor prezenti, relateaza Mediafax.

Victor PontaFoto: AGERPRES

Victor Ponta a fost intrebat, joi, de jurnalisti, in timpul unei vizite in judetul Mures, daca se considera "adevarata tinta a DNA", asa cum a declarat Viorel Hrebenciuc.

"Nu, nu ma simt o tinta a nimanui. Cred ca toata lumea ma sprijina si ma iubeste", a spus Ponta ironic, moment in care toti cei prezenti au izbucnit in ras.

Intrebat daca recentele actiuni ale DNA influenteaza in vreun fel campania electorala, Ponta a afirmat ca o serie de contracandidati ai sai isi fac "un calcul gresit" ca vor ajunge presedinti, intrucat "DNA o sa distruga PSD si pe Ponta".

"Eu am vazut un singur lucru: ca ceilalti contracandidati, doamna Udrea, si domnul Iohannis, si doamna Macovei spun ᅡE adevarat, noi n-avem nicio idee, nu stim nimic despre Romania, dar DNA o sa distruga PSD si pe Ponta si o sa ajungem presedintiᅡ. Eu cred ca-si fac un calcul gresit, la fel de gresit ca si al colegilor mei care-si inchipuie c-am si castigat alegerile si nu mai avem decat de discutat cine se asaza pe scaunul meu", a declarat Ponta.

Viorel Hrebenciuc - care si-a insotit fiul, Andrei, la DNA Brasov, unde acesta a fost audiat si ulterior retinut in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri - a declarat ca adevarata tinta a DNA este candidatul la Presedintie Victor Ponta si ca el si fiul sau sunt nevinovati.