Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu sustine, intr-o declaratie pentru Gandul ca nu il cunoaste pe deputatul Sebastian Ghita, care si-a anuntat miercuri intentia de a candida in tandem cu Liviu Dragnea la sefia PSD.

Fostul presedinte a subliniat ca nu il cunoaste pe deputatul Sebastian Ghita care vizeaza functia de presedinte executiv al PSD, actualului vicepremier al Liviu Dragnea urmand sa ii revina presedintia formatiunii politice.

"Nu este prima data cand aceasta innoire aduce oameni noi, dar asta va judeca partidul si structurile sale", a declarat Ion Iliescu pentru sursa citata.

Sebastian Ghita si Liviu Dragnea vor candida in tandem pentru sefia PSD, dupa alegerile prezidentiale, in cazul in care Victor Ponta va fi ales presedinte luna viitoare, a anuntat miercuri Sebastian Ghita la Romania Tv, post de televiziune pe care il conduce. Dragnea ar urma sa candideze la Congres pentru functia de presedinte al partidului, iar Ghita pentru cea de presedinte executiv.

La randul sau, Liviu Dragnea, actual presedinte executiv al PSD, a anuntat, miercuri, ca daca va decide sa candideze la sefia PSD va face echipa cu Sebastian Ghita, el spunand ca ii asigura pe membrii PSD ca, dupa ce Victor Ponta va deveni presedinte, partidul "nu va ramane la mana niciunui combinator".