Analistul politic Emil Hurezeanu a ironizat atacurile de campaniei lansate de senatorul PSD Gabriela Vranceanu Firea la adresa lui Klaus Iohannis, scrie Digi24.

Emil HurezeanuFoto: Agerpres

"N-are copii. (n.red. Angela Merkel) Cum poate sa conduca statul asta care se numeste Germania? Cum de nu-i crapa obrazul de rusine? Si nici n-a-nfiat! Domnul Ponta cu doamna Firea ar trebui sa faca o delegatie ad-hoc in care sa transmita mania proletara, si sexuala, si familiala a conducerii PSD exact in aceasta perioada la adresa omisiunii de a concepe, creste sau infia copii. E inacceptabil!", a afirmat Emil Hurezeanu.

Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD, l-a atacat marti pe candidatul ACL la presedintie pe motiv ca nu are copii. Firea l-a comparat pe Iohannis cu Ponta si l-a acuzat pe candidatul liberal ca pune mai mult pret pe investitiile in imobiliare decat pe cele in educatia copiilor.

"Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist inseamna nu doar a fi casatorit, ci si a avea copii... Nu esti un om complet fara sa cresti un copil si consider ca mai ales acea afirmatie pe care a facut-o, sa spunem din greseala, dar ea ramane in spatiul public, si anume, ca neinvestind in educatia copiilor a investit in imobiliare, dl. Iohannis practic a spus ceea ce gandea, ca, intr-un fel, pune mai mult pret pe investitia in imobiliare decat in educatia copiilor. Victor Ponta este un bun familist, este casatorit, are un baiat, Andrei, are o fetita, Irina, si sunt convinsa ca-si mai doresc Daciana si Victor copii si eu le urez, ca mama deja a trei copilasi, sa mai aiba", a spus Firea.