Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD, l-a atacat marti pe candidatul ACL la presedintie pe motiv ca nu are copii. Firea l-a comparat pe Iohannis cu Ponta si l-a acuzat pe candidatul liberal ca pune mai mult pret pe investitiile in imobiliare decat pe cele in educatia copiilor.

Gabriela FireaFoto: AGERPRES

"Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist inseamna nu doar a fi casatorit, ci si a avea copii... Nu esti un om complet fara sa cresti un copil si consider ca mai ales acea afirmatie pe care a facut-o, sa spunem din greseala, dar ea ramane in spatiul public, si anume, ca neinvestind in educatia copiilor a investit in imobiliare, dl. Iohannis practic a spus ceea ce gandea, ca, intr-un fel, pune mai mult pret pe investitia in imobiliare decat in educatia copiilor. Victor Ponta este un bun familist, este casatorit, are un baiat, Andrei, are o fetita, Irina, si sunt convinsa ca-si mai doresc Daciana si Victor copii si eu le urez, ca mama deja a trei copilasi, sa mai aiba", a spus Gabriela Firea, citata de Agerpres.

Ea l-a acuzat pe Iohannis ca nu a infiat un copil: "Nu toata lumea poate sa aiba in mod natural copii, pentru ca pot sa apara probleme de sanatate, dar poti sa infiezi un copil daca vrei sa ai o familie completa din toate punctele de vedere si mai ales ca, din perspectiva financiara, nu cred ca se punea problema ca familia Iohannis sa nu poata sa ingrijeasca unu-doi copii".

Reamintim ca Gabriela Firea are doi copii din casniciile anterioare celei cu primarul PSD de Voluntari, Florin Pandele. Fiul sau cel mai mare a picat anul acesta examenul de Bacalaureat dupa ce a obtinut nota 1.2 la Limba Romana, 5.15 la Istorie si 3.6 la Sociologie, fiind astfel declarat respins (sursa - Gandul).