Vicepremierul Liviu Dragnea, presedinte executiv al PSD, a declarat, joi, ca-l cunoaste pe deputatul social-democrat Adrian Simionescu, avand in vedere si ca acesta este parlamentar de Teleorman, dar ca nu se poate discuta deocamdata despre ridicarea imunitatii acestuia, nefiind facut niciun demers in acest sens de catre procurorii care-l ancheteaza, transmite Agerpres.

"E din Teleorman, este parlamentar de Teleorman si il cunosc, normal, suntem colegi de partid", a spus vicepremierul intrebat cat de bine il cunoaste pe deputatul social-democrat pus sub acuzare de procurorii DNA.

In context, intrebat cum vor proceda social-democratii in cazul se va pune problema ridicarii imunitatii parlamentare a acestuia, Dragnea a raspuns: "Sa ajungem acolo. Sa nu ne impiedicam in ipoteze".

Procurorii DNA au dispus joi inceperea urmarii penale impotriva deputatului Adrian Simionescu, pentru savarsirea infractiunilor de efectuare de acte de comert incompatibile cu functia detinuta si complicitate la evaziune fiscala.