Fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, avanseaza un nou scenariu in cazul candidatului-ofiter acoperit. "S-ar putea ca domnul Ponta, avand o dubla comanda, sa nominalizeze un sef al sau pentru functia de premier", spune Lazaroiu la RFI.

Sebastian Lazaroiu afirma ca exista suspiciunea ca premierul Victor Ponta ar fi de fapt fostul ofiter acoperit despre care vorbea presedintele Traian Basescu: "Nu cred ca are motive sa stea linistit, mai ales ca multe suspiciuni duc spre domnul Ponta ca fiind acel fost ofiter acoperit de care vorbea presedintele Traian Basescu".

"S-ar putea sa vedem mai mult intre cele doua tururi de scrutin, in sensul ca o sa vedem ce inseamna dubla comanda. S-ar putea ca domnul Ponta, avand o dubla comanda, sa nominalizeze un sef al sau pentru functia de premier. Cand ai dubla comanda si castigi alegerile si esti presedintele Romaniei, s-ar putea ca seful tau de pe linia serviciilor secrete sa spuna: "numeste-ma pe mine premier!" si tu ca presedinte, stiind ca esti sub comanda lui, sa-l si numesti", spune fostul consilier prezidential.

Continuarea pe www.rfi.ro