Suspendarea presedintelui Traian Basescu se poate lua oricand in calcul, dar trebuie si o abordare pragmatica, a declarat, vineri, la Targoviste, presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

"'Suspendarea lui Traian Basescu se poate lua in calcul oricand, in orice zi, in orice ora, in orice secunda, pentru ca el si cand respira incalca Constitutia. Dar nu stiu daca se pune problema acum, pentru ca trebuie sa ai o abordare pragmatica, pana la urma. Si va spun eu care am condus campania referendumului in 2012 si am primit si 'un premiu' pentru aceasta activitate. Cu actuala legislatie privind referendumul este destul de dificil. Dar sa vedem ce mai face in continuare", a afirmat Liviu Dragnea.

Vicepremierul a fost prezent, vineri, la Targoviste, unde a inmanat cheile de la 12 microbuze scolare catre primari din judet, a fost prezent la semnarea mai multor contracte pe OG 28/2013 vizand Programul national de dezvoltare rurala si a sustinut o conferinta de presa.