Consilierii UNPR din forul judetean valcean si din cel local de la Ramnicu Valcea, s-au declarat oficial, joi, independenti, fara a preciza daca vor sa se indrepte spre alte formatiuni politice, sustinand doar 'ca vor sustine orice initiativa care va fi in sprijinul cetatenilor', transmite Agerpres. Pe de alta parte, potrivit site-ului stiripesurse.ro, vicepresedintele CJ Ilfov, Sebastian Geanta, a anuntat ca demisioneaza din PSD si ramane independent.

"Ii doresc mult succes in cariera politica", a declarat pentru stiripesurse.ro senatorul Gabriela Firea, presedintele PSD ILfov, potrivit sursei citate. Sefia CJ Ilfov este detinuta de liberali, insa ACL a anuntat formal ca nu primeste migratori in randurile sale.

Pe de alta parte, CJ Valcea ar putea pierde majoritatea daca cei doi cosilieri UNPR care s-au declarat independenti ar decide sa plece la partide dinopozitie, transmite Agerpres. Presedintele UNPR Valcea, deputatul Dan Mazilu, spune insa ca 'oamenii nu au parasit partidul, ci doar s-au declarat independenti'.

'Nu vreau sa fac alte comentarii. Este o ordonanta in vigoare', a spus Mazilu, citat de Agerpres. Liderii ACL Valcea, deputatul Cristian Buican (PNL) si Romulus Bulacu (PDL) au declarat ca ordonanta guvernului isi arata consecintele 'in plus si in minus' pentru actuala putere.