Premierul Victor Ponta a vizitat, vineri, digul din satul Beiu, judetul Teleorman, afectat in luna aprilie de inundatii si i-a spus, ironic, unui satean sa i se adreseze cu "fa, Ponta" si face tot ce este necesar pentru ca satele din zona sa nu mai fie inundate. "Stiti cum trebuie sa imi spuneti? Fa, Ponta! Asa sa imi ziceti si facem. Poate de data asta aud bine si aia cu camerele", a spus Ponta ironic, potrivit Mediafax. Presa a relatat ca, in aprilie, la vizita antrerioara, Ponta s-ar fi adresat ministrului Pana spunand: "Tu ce faci, fa, Doina, aici? Aveai chef de niste inundatii?".

HotNews.roFoto: Hotnews

Ponta i s-a adresat ministrului Apelor de data aceasta cu formula "doamna Doina Pana", iar cand vicepremierul Liviu Dragnea incercat sa-i spuna "mai, Doina,", Ponta l-a apostrofat ca "iar aud cine stie ce".

Ponta si Dragnea le-a promis localnicilor ca nu vor mai fi inundati si le-au facut cadou o barca pneumatica pentru un viitor muzeu: "Dupa noiembrie venim sa facem muzeul barcii", a continuat sa glumeasca premierul Ponta.

In luna aprilie, mai multe localitati din judetul Teleorman au fost afectate grav de inundatii. Atunci, premmierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au facut o vizita in satul Beiu, cel mai grav afectat de inundatii. Oficialii au inspectat atunci zona dintr-o barca.