Premierul Victor Ponta i-a spus la Tulcea unui barbat care a acuzat PSD ca in 25 de ani a fost "cel mai hot partid", care ar fi luat "caimacul de la Ceausescu", reclamand ca Romania a fost condusa de "hoti si de golani", ca "a inteles" acest punct de vedere si ca in 1990 el, personal, era elev, relateaza Mediafax.

Victor Ponta a inmanat, vineri, la Tulcea cheile a noua microbuze scolare, din totalul de 600 care au fost cumparate si distribuite in tara.

"Sa le stapaniti sanatos, sa aveti grija de copii. Ce facem acum, mai semnez si contracte dincolo? (la sediul Consiliului Judetean Tulcea, n.r.) Hai atunci sa mai facem si alte fapte bune", a comentat premierul.

La finalul scurtei ceremonii premierul a tinut sa-i salute pe cei cateva zeci de cetateni care au asistat la eveniment de pe un trotuar alaturat. "Sa avem copii sa punem in microbuz. Multumim, la revedere", a spus Ponta.

Inainte ca premierul sa plece, un barbat varstnic, aflat in public, a tinut sa-i spuna liderului PSD: "Domnul Ponta, de douazeci si cinci de ani numai povesti ne-ati spus. Ne-a condus hotul si golanul, de 25 de ani. Hotii si golanii ne-au condus, astia ne-au condus pe noi. Si nimeni nu face nimic, peste tot povesti si minciuni".

Premierul a incercat sa se apere intrebandu-l pe barbat daca stie unde se afla el in urma cu 25 de ani. "Nu stiu de dumneavoastra. Dar caimacul de la Ceausescu, PSD l-a furat, hotia din tara asta", a continuat cetateanul.

Ponta i-a mentionat ca in urma cu 25 de ani era elev. "Nu va invinuiesc, dar partidul. Cel mai hot partid", a continuat barbatul, premierul replicandu-i ca a inteles.

In discutie a intervenit si o femeie care, inainte ca premierul sa paraseasca locul, a strigat: "Basescu la puscarie!".