Omul de afaceri Viorel Catarama a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca renunta la candidatura la prezidentiale. "Renunt la candidatura la functia de presedinte al Romaniei si imi dau sprijinul domnului Cristian Diaconescu", a spus Catarama, relateaza Agerpres.

"Cer tuturor celor care pana astazi au fost alaturi de mine sa creada in continuare in ideile pe care le-am promovat si sa sprijine in continuare candidatura la Presedintie a domnului Cristian Diaconescu", a spus Catarama, la sediul Fundatiei Miscarea Populara din Calea Grivitei.

Acesta a amintit ca si-a lansat candidatura la Presedintie pe ideea ca partidele politice sunt structuri mafiote.

"Eu mi-am lansat campania electorala pe ideea ca toate partidele din Romania sunt structuri mafiote, cel mai bine organizate si consolidate, si care au ca principal obiectiv al existentei furtul din banul public. Atat timp cat domnul Diaconescu era intr-un astfel de partid politic, nu am putut sa gasim o colaborare corecta. Astazi, cand domnul Diaconescu a ajuns la concluzia ca si Partidul Miscarea Populara este un astfel de partid - desi este tanar pe scena politica, a facut pasi mari in directia transformarii intr-o structura mafiota asa cum sunt toate partidele politice -, si si-a dat demisia din acest partid si candideaza ca independent, am convenit sa preia ideile principale din programul meu, iar eu il voi sustine cu toate puterile mele pentru a duce la indeplinire acest program", a aratat omul de afaceri.