PNL ataca dur intr-un comunicat "manipularea de presa" realizata de posturile Romania TV si Antena 3 pe tema presupusei intalniri a lui Klaus Iohanis cu Traian Basescu. Liberalii arata ca propagarea informatiei false reprezinta "o noua manifestare de ostilitate impotriva PNL si a presedintelui Klaus Iohannis", si sustin ca Iohanis "a fost filat de angajatii deputatului PSD, Sebastian Ghita - fie jurnalisti de la Romania TV fie alte persoane care lucreaza pentru el".

"Dovada sursei filajului reiese dintr-o scapare aparuta pe site-ul postului Romania TV, unde una dintre pozele rezultate in urma filajului (poze utilizate si in materialul prezentat de Antena3) este inscriptionat autorul: <>", se arata in comunicatul PNL.

"Este regretabil ca un organ de presa, Antena3 - care intr-o anumita perioada critica pentru Romania a avut o pozitie justa - a ajuns sa se preteze la dezinformari si manipulari murdare pentru a lovi in contracandidatul favoritului postului respectiv, Victor Ponta", mai arata liberalii.