Elena Basescu a atacat-o din nou, pe Facebook, pe Elena Udrea, afirmand ca aceasta interzice organizatiilor Partidului Miscarea Populara sa stranga semnaturi pentru candidatul partidului la prezidentiale, Cristian Diaconescu.

Elena Basescu si Elena UdreaFoto: Parlamentul European/Agerpres

"Doamna Ruxandra Dragomir se preface ca nu stie despre ce este vorba: organizatiile au 'probleme' in a strange semnaturi pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru", a scris fiica presedintelui Basescu, pe contul ei de Facebook.

Sefa Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, a declarat la Realitatea TV ca Diaconescu ar avea probleme in strangerea de semnaturi, pana in prezent reusind sa adune doar 7.000, desi sunt necesare 200.000 pentru inscriere in cursa prezidentiala, iar tinta partidului este chiar mai mare - 300.000, potrivit ziare.com.

"Am avut o sedinta si s-au ridicat probleme privind aceasta speta, multe discutii pro. Probabil la urmatorul Colegiu National, care va avea loc marti, 19 august, la Parlament, vom lua o decizie.

Din pacate, oamenii nu il vad foarte popular - probabil ca seriozitatea si faptul ca a facut parte din alte partide politice. Oamenii vor ceva nou, ceva care sa se identifice cu viziunea lui Traian Basescu, si care nu l-a tradat pe Traian Basescu", a spus Ruxandra Dragomir, la Realitatea Tv, citata de ziare.com.

Aceasta a spus ca Elena Udrea ar fi un candidat mai potrivit din partea PMP, avand o notorietate mai mare, in conditiile in care Romania "e pregatita sa voteze o femeie".

Elena Basescu a postat saptamana trecuta un mesaj straniu pe contul sau de Facebook, publicand, alaturi de demisia deputatului Florin Secara din PMP, urmatorul mesaj: "Din pacate pentru cei care conduc Partidul Miscarea Populara....".

Partidul Miscarea Populara este condus de Elena Udrea.

Comentariul sau, neinsotit de alte detalii, a venit dupa ce deputatul Florin Secara a declarat vineri ca din motive personale a decis sa inceteze colaborarea cu Partidul Miscarea Populara. "Din motive personale care se vor afla, poate, in timp, incepand de astazi am hotarat sa opresc colaborarea cu Partidul Miscarea Populara.Vreau sa multumesc multora dintre colegii mei cu care am colaborat foarte bine, in mare parte o echipa ok", a declarat Florin Secara.