Presedintele Fortei Civice, Mihai-Razvan Ungureanu, a declarat duminica ca PMP este un partid nascut in eprubeta, iar investitia intr-un partid alcatuit precum substantele chimice inseamna pierdere de energie politica si o lovitura adusa obiectivului unitatii dreptei.

Mihai Razvan UngureanuFoto: Agerpres

"Continui sa cred ca PMP este un proiect de laborator. Este un partid nascut in eprubeta si, a investi intr-un partid alcatuit precum substantele chimice, inseamna pierdere de energie politica si este cred o lovitura care este adusa obiectivului unitatii. Nu inseamna ca nu poate sa existe un alt partid, foarte bine, dar conduita contrazice obiectivul unitatii dreptei. Cred ca presedintele greseste cand investeste tot pe o singura carte si in felul acesta nu ajuta obiectivul unitatii dreptei", a afirmat Ungureanu intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

In privinta candidatului PMP la functia de presedinte al statului, Cristian Diaconescu, senatorul a punctat ca nu isi doreste ca acesta sa fie in postura de a fi fost folosit: "In ceea ce il priveste pe domnul Diaconescu (...) imi doresc, din prietenie si consideratie pentru domnia sa, sa nu fie niciodata in postura de a fi fost folosit", a afirmat Ungureanu.