Elena Basescu a scris luni seara pe Facebook, in urma discutiei de la Cotroceni intre presedinte, premier si ministrul finantelor, ca "pana si ea" isi da seama ca ministrul Ioana Petrescu "habar nu are de economie sau de finante".

HotNews.roFoto: Hotnews

Fiica cea mica a presedintelui se refera la Ioana Petrescu drept ¬ministrul apciza¬ si spun ca aceasta nu poate pretinde sa ocupe un rol atat de important precum cel de ministru al finantelor.

"La consultarile de la Cotroceni de astazi, ministrul "apciza", Ioana Petrescu, a lovit din nou prin tacerea asurzitoare a argumentelor pe care le-a adus in sprijinul reducerii contributiilor la asigurarile sociale cu cinci puncte procentuale incepand de la 1 octombrie.

Ca om care a facut parte cinci ani din comisia ECON ( Afaceri economice si monetare ) a Parlamentului European si care a terminat, e adevarat, o mult mai modesta facultate cu profil economic, pana si eu imi dau seama ca Ioana Petrescu habar nu are de economie sau de finante si in nicio tara civilizata nu ar putea pretinde sa ocupe un rol atat de important precum cel de ministru al Finantelor", scrie fostul europarlamentar, membru PMP in prezent, pe Facebook.