Deputatul Niculina Mocioi a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca a demisionat din grupul parlamentar al Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) dupa ce conducerea centrala a formatiunii politice a decis dizolvarea intregului Birou Permanent Judetean (BPJ) al organizatiei judetene Gorj, transmite Agerpres.

Potrivit comunicatului, Mocioi va ramane deputat independent, urmand ca, in cursul saptamanii, sa isi depuna demisia si din filiala judeteana a PP-DD, pe care a condus-o pana la sfarsitul saptamanii trecute. Prin aceasta demisie, Niculina Mocioi paraseste si functia de secretar executiv al partidului, la nivel national, precum si coordonarea zonei Hunedoara.

"Am hotarat sa demisionez din grupul PP-DD deoarece eu si partidul in care mi-am inceput cariera politica am ales drumuri diferite. De astazi nu mai sunt deputat PP-DD, ci deputat independent. (...) Plec din PP-DD, dar raman alaturi de toti cei care cred ca in judetul Gorj si in tara lucrurile se pot schimba, de cei care pun principiile si interesul public mai presus de interesul de grup sau de victoriile de moment. Le multumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de sustinere in aceasta perioada si care si-au exprimat deja disponibilitatea de a ma urma intr-un nou proiect politic. Dar asa cum am mai spus, nu poti fii dimineata la PP-DD si seara la o alta formatiune politica", a spus Niculina Mocioi.

Deputatul Niculina Mocioi, presedintele organizatiei judetene a PP-DD Gorj, a fost schimbata, la sfarsitul saptamanii trecute, din functie dupa ce conducerea centrala a partidului a dizolvat Biroul Permanent Judetean (BPJ) Gorj si a numit-o presedinte interimar pe prim-vicepresedintele PP-DD, Diana Voiculescu. Masura de inlocuire din functia de lider al PP-DD Gorj a venit la cateva ore dupa ce PP-DD a obtinut in Gorj functia de vicepresedinte la Consiliul Judetean, inlocuind un membru PSD, printr-o intelegere cu alianta PDL-PNL in urma careia s-a format o noua majoritate in cadrul forului judetean.