Vicepresedintele Senatului, liberalul Marius Obreja, declara ca ii va propune lui Crin Antonescu sa ii ia locul, decizia apartinand, insa, liderului PNL, care sambata a anuntat ca nu va mai candida la Cotroceni, transmite Mediafax.

Presedintele PNL Covasna, Marius Obreja, vicepresedintele Senatului, a declarat, sambata, ca il considera pe Crin Antonescu unul dintre cei mai puternici lideri pe care ii are partidul.

"In Biroul Politic de luni o sa fac public ca in grupul senatorial al PNL voi initia procedura de vot prin care Crin Antonescu sa preia demnitatea pe care o detin eu, si anume de vicepresedinte al Senatului", a afirmat Obreja.

Potrivit acestuia, "totul depinde de decizia lui Crin Antonescu".

Senatorul PNL Marius Lucian Obreja a fost ales in martie, de plenul Senatului, vicepresedinte al acestei Camere, in urma demisiei din aceasta functie a senatorului Florin Constantinescu (PSD).

Presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a anuntat, sambata, ca nu va candida la Presedintia Romaniei si ca pune capat si interimatului pe care il are la conducerea acestei formatiuni politice.