Liberalii Daniel Chitoiu, Cristian David si Andrei Gerea se afla, la ora transmiterii acestei stiri, in biroul presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, unde se desfasoara si o reuniune a liderilor coalitiei guvernamentale, premierul Victor Ponta aratand ca este vorba despre o sedinta USL, transmite Mediafax.

Intrebat de ce a ales ca reuniunea coalitiei guvernamentale sa aiba loc in biroul lui Tariceanu, Ponta a precizat, inainte de sedinta, ca nu a fost o alegere si ca fostul premier i-a invitat la reuniune pe liderii coalitiei.

"Nu am ales, domnul Tariceanu ne-a invitat si dupa cum stiti ne vedem la Senat", a spus Ponta. Intrebat daca reuniunea ar putea fi interpretata ca sedinta USL, Ponta a raspuns: "Chiar asa si e".

In biroul lui Tariceanu au venit, inaintea liderilor coalitiei, fostii ministri liberali Chitoiu, David si Gerea. Ulterior Ia reuniune au venit Valeriu Zgonea, Ilie Sarbu, Liviu Dragnea, Marian Neacsu, Gabriel Oprea, Daniel Constantin, Hunor Kelemen, Verestoy Attila si Laszlo Borbely.