Ministrul Invatamantului Superior si Cercetarii Stiintifice, Mihnea Costoiu, a castigat, potrivit numaratorii paralele a PSD, alegerile partiale pe Colegiul 2 Senat, cu un scor de 51%, informeaza Agerpres.

"Conform numaratorii paralele realizata in proportie de 92-93% pana in acest moment, suntem cu un scor de intre 50 si 51%. Sunt bucuros de faptul ca oamenii au avut incredere in ceea ce le-am propus, ca au avut incredere in echipa noastra si au avut incredere intr-un alt tip de candidat, care le-a propus o campanie civilizata, o campanie prin care sa prezinte oamenilor proiectele si realizarile de pana acum si proiectele pe viitor, o campanie care a pus am prim-plan problema locurilor de munca in judetul Gorj si in regiune. Le multumesc gorjenilor pentru incredere, pentru faptul ca au avut rabdare", a declarat Mihnea Costoiu.

Sapte candidati si-au depus candidaturile la Biroul Electoral Judetean (BEJ) pentru a ocupa aceasta functie. Postul pe Colegiul 2 Senat a ramas vacant dupa ce fostul senator social-democrat Toni Grebla a fost numit judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR).