Sorin Marica, candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile parlamentare partiale din Colegiul nr. 3 Tara Hategului - Calan - Tinutul Padurenilor, a obtinut cele mai multe voturi din partea alegatorilor, potrivit numaratorii paralele realizate de PSD Hunedoara, relateaza site-ul local de stiri hunedoaramea.ro.

Sorin Marica, primar al comunei Salasu de Sus, va trebui sa renunte la mandat pentru a ocupa locul de deputat lasat vacant de fostul liberalul Dan Radu Rusanu, care a demisionat in primavara anul trecut pentru a prelua sefia Autoritatii de Supraveghere Financiara. Acesta este acum arestat preventiv.

Prezenta la vot la alegerile pentru Camera Deputatilor in Colegiul nr. 3 a fost de 45,6 la suta la inchiderea sectiilor de votare, potrivit Biroului Electoral Central.

Pe langa candidatul PSD, la alegerile partiale din Colegiul nr. 3 s-au mai inscris Sorin Stefoni (PNL), Ioan Ciolea (PDL), care a migrat la Partidul Miscarea Populara cu patru zile inainte de alegeri, Radu Cristescu (PMP) si Marian Muntean (PP-DD).